StressLes

Doelgroep

Dit programma is bedoeld voor volwassenen met stressklachten. Het kan preventief ingezet worden of naast andere behandelingen kunnen worden aangeboden waar stress een rol speelt in het behandelproces.

Basis

Dit programma is geschreven door Therapieland in samenwerking met een GZ-psycholoog, een psychiater en ervaringsdeskundigen. Het programma is gestoeld op Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en Positieve Psychologie.

Korte inhoud

Dit programma start met psycho-educatie over stress en de cliënt vult als voormeting de PSS (Perceived Stress Scale) in. Vervolgens is er aandacht voor positiviteit en stressveroorzakers. De cliënt kan kiezen tussen vier gebieden om de factoren en klachten aan te pakken: zorg voor jezelf, sociale omgeving, druktemanagement en leren ontspannen. Alle sessies kunnen gedaan worden, maar er kan ook voor een of een aantal sessies gekozen worden.

START PROEFACCOUNT

Ben je benieuwd wat Therapieland voor jou kan betekenen? Heb je nog vragen?

Neem contact met ons op voor meer informatie of sluit een gratis proefabonnement af waarmee je een maand lang gebruik kunt maken van al onze diensten. Wij helpen je graag met het implementeren van Therapieland in jouw praktijk!