Terug

U kunt wel eens overspannen zijn als ontspanning inspanning kost.
Heeft u moeite met concentreren? Ben u moe en uit balans?
 

Symptomen van overspannen zijn:

- Extreme vermoeidheid
- Wisselende stemmingen (huilbuien, snel geïrriteerd, boosheid)
- Gejaagdheid
- Concentratieproblemen
- Weinig energie

In de video tonen we u belangrijke symptomen van overspannen zijn en wat het voor gevolgen heeft voor u en uw omgeving.
 

Ben ik overspannen? De kenmerken:

Overspannen raken begint met het niet meer kunnen hanteren van stress. Mensen met symptomen van overspannen zijn hebben het gevoel 'het allemaal niet meer aan te kunnen'. Door langerdurende stress, vaak gepaard gaand met slecht slapen, krijg je het gevoel geen controle meer te hebben. Je weet niet meer wat te doen en ziet geen andere optie meer dan het op te geven. Uiteindelijk lukt het niet meer de stress het hoofd te bieden, je laat je sociale leven links liggen, je meldt je ziek en trekt je terug.
 

Herkent u deze symptomen van overspannen zijn?

Onze online hulp voor Overspanning & Burn-out helpt u uw klachten te verminderen. U leert hoe u zich weer kunt ontspannen en tot rust kunt komen. Vervolgens gaat u stap voor stap oplossingen vinden om weer gezond en vitaal te worden.

U kunt zich direct registreren. De kosten zijn € 49,95. Na registratie ontvangt u een inlogcode per e-mail en u kunt gelijk aan de slag om uw symptomen van Overspannen zijn aan te pakken. In het programma kunt u besluiten om hulp van uw omgeving in te schakelen. Neem zelf weer de regie om fit te worden én te blijven!