Meld je direct gratis aan bij Therapieland, ontvang een e-mail met daarin de bevestiging
en ga meteen aan de slag met de eerste stappen van het Programma.

Stappen

Direct aan de slag

Seksualiteit

Seksuologen noemen seks: al het gedrag waar je seksuele opwinding bij ervaart. Dit kan dus van alles zijn en betreft seks met jezelf of met een partner. Seks lijkt soms vanzelfsprekend, maar is het vaak helemaal niet. Dat kan je merken als je hoofd en lichaam niet reageren op de manier zoals je gehoopt of verwacht had. Je wordt bijvoorbeeld helemaal niet opgewonden terwijl je aan het vrijen bent, vrijen doet altijd pijn, je hebt er geen zin meer in of je kan niet klaarkomen. Door serieus naar je eigen hindernissen of problemen te kijken, kun je onderzoeken hoe seks voor jou plezieriger en bevredigender kan worden.

Over het basisprogramma Seksualiteit

Je krijgt eerst de nodige basisinformatie, die zich voornamelijk richt op de bewustwording van patronen en gedrag. Je onderzoekt wat seks voor jou betekent en wat jij belangrijk vindt in seks. Vervolgens richt het programma zich op verandering van gedrag en krijg je een aantal oefeningen mee.

  • Je krijgt informatie over seks.
  • Er staat een animatie over opwinding in het programma.
  • Je gaat oefenen in de praktijk met jouw partner.
  • Je krijgt leuke en inspirerende tips.
  • Je schrijft een filmscript voor jouw ideale vrijscène

In dit programma leer je de basis van seksualiteit. Als je hierna door wilt gaan kan je kiezen uit één van de andere drie programma’s, deze programma’s spelen in op specifieke gevallen, namelijk:

 

Aanmelden

Hanneke (Seksuoloog)

Volg het programma samen met je partner: 

Een seksprobleem is vaak iets dat zich voordoet binnen een relatie. Jouw partner is dan ook van harte welkom. Samen naar jullie seksualiteit kijken, betekent een dubbele investering. Je kunt er dan van twee kanten naar kijken en aan werken. De keuze of jij dit basisprogramma samen met je partner wilt volgen is natuurlijk aan jou.

Wil je dat je partner meedoet? Dan kan je er ook nog voor kiezen om de sessies samen tegelijkertijd te doorlopen of dat ieder voor zich het programma doorloopt.  

 

Wil je Therapieland uitproberen?

Aan de slag