Terug

Profiteer nu van de LVVP-korting!

Speciaal voor LVVP-leden geeft Therapieland korting: in plaats van €29,95 per maand, betaal je nu €24,95 per maand!


 


Wat krijg je hiervoor terug?


Therapieland in de GGZ

Therapieland is de meest innovatieve e-Health aanbieder voor de GGZ. We ontwikkelen modules die jou en je cliënten ondersteunen bij de behandelingen, zodat je beter met je cliënt in gesprek kunt gaan. In Therapieland krijgt de cliënt onder andere psycho-educatie en opdrachten aangeboden en kunnen er veilig berichten worden uitgewisseld. De cliënt kan op een zelfgekozen tijd, plaats en in zijn eigen tempo werken aan zijn klachten. Hierbij kun je op simpele wijze jouw cliënten volgen. Samen met het veld ontwikkelen en doorontwikkelen wij onze modules en functionaliteiten. Momenteel maken 2000 huisartsenpraktijken en 1200 psychologen gebruik van ons platform.


Voordelen

De frisse en inspirerende omgeving van Therapieland maakt het mogelijk voor de behandelaar om efficiënt en laagdrempelig (tussen de face-to-face behandelingen door) de cliënt te ondersteunen. Door de inzet van e-Health in het behandeltraject zijn cliënten beter voorbereid op gesprekken, wordt hun zelfredzaamheid vergroot en worden zij medeverantwoordelijk voor ‘hun’ behandeltraject. Hierdoor stijgt de kwaliteit van het behandeltraject en de productiviteit van de behandelaar. Daarnaast biedt de inzet van Therapieland ook diverse voordelen bij de zorginkoop (opslag van 2-3% en declarabele minuten schrijven) en bij enkele gemeentes.

 

 

 

Hoge Therapietrouw

Wij vinden dat e-Health inspirerend, laagdrempelig en gebruiksvriendelijk moet zijn. We onderscheiden ons dan ook door onze e-Health te ontwikkelen vanuit de behoeften van de cliënt. Zo werken wij met inspirerende video’s en animaties en niet met lange lappen tekst. Daarnaast vinden wij dat het sociale netwerk geactiveerd moet kunnen worden, zodat ook de partner of een familielid van een cliënt informatie en handvatten krijgt met betrekking tot de klachten van de cliënt. Tenslotte committeren wij ons aan het gebruik van ons platform. We zorgen voor goede trainingen en zoeken samen naar de beste manier om e-Health effectief in te zetten. 

 


Waarom Therapieland?