< Terug naar overzicht
photo

Nieuw: E-learning voor behandelaren

Gepubliceerd op Jan. 22, 2019, 2:26 p.m.

Doelgroep
De nieuwe e-learning is speciaal ontwikkeld voor alle behandelaren en begeleiders die meer willen weten over het inzetten van e-Health.

De basis
Het programma is geschreven door de trainers van Therapieland in samenwerking met verschillende behandelaren die Therapieland inzetten. Het is gebaseerd op Practice Based Evidence onderzoek, waarbij de ervaringen en meningen uit de praktijk centraal staan. Naast de kennis en ervaring van onze trainers is er inspiratie gehaald uit de onderzoeksbevindingen van de jaarlijkse e-Health monitor (Nictiz & Nivel, 2018), onderzoek van Therapieland en informatie van het handboek voor hulpverlening (Lymper, 2013).

Korte inhoud
Het programma begint met informatie over de basisvaardigheden voor het starten met e-Health. Vervolgens wordt er aandacht besteed aan het introduceren, inzetten en monitoren van e-Health. Tot slot staan er instructievideo's voor de functies in het behandelaars account.

Begeleiding

Psycholoog en trainster Ruby Smits begeleidt je door het programma heen als videotherapeut. Zij geeft zowel praktische als wetenschappelijke informatie over hoe je e-Health succesvoler en efficiënter kunt inzetten. 

Het programma zit standaard in het pakket bij iedere behandelaar die met Therapieland werkt. Je hebt onbeperkt toegang tot programma het programma zonder extra kosten.

Ben je benieuwd wat Therapieland nog meer voor jou kan betekenen? Of heb je vragen? Neem contact op met jouw contactpersoon of de helpdesk van Therapieland (info@therapieland.nl of 020-7712848) voor meer informatie of sluit een gratis proefabonnement af waarmee je een maand lang gebruik kunt maken van al onze diensten. Wij helpen je graag met het implementeren van Therapieland in jouw praktijk!

Nieuws