< Terug naar overzicht
photo

Verandering cliëntenaccount & berichten functionaliteit

Gepubliceerd op April 3, 2019, 10:36 a.m.

Vanaf vandaag ziet het versturen en ontvangen van berichten in jouw Therapieland account er anders uit. Lees hieronder meer over wat er voor jou is veranderd. 

Veranderingen voor behandelaren

Op dit moment is het zo, dat berichten in het account voor behandelaren op chronologische volgorde worden weergegeven. Veel behandelaren hebben bij ons aangegeven dit niet handig te vinden, daarom hebben wij hard gewerkt om deze nieuwe versie te lanceren. Ben je behandelaar en werk je met Therapieland? Lees hieronder de mogelijkheden. 

  • De berichtenuitwisseling wordt per cliënt inzichtelijk. Door op de naam van de cliënt te klikken, opent de volledige berichtenuitwisseling die je met die cliënt hebt gehad.
  • Je kunt een groepsgesprek starten met meerdere cliënten.
  • Het is mogelijk om een verstuurd bericht met terugwerkende kracht te verwijderen.
  • Het is mogelijk om meerdere bijlagen te verzenden in één bericht.
  • Je kunt berichten makkelijker en snel terugvinden door ze aan je favorieten toe te voegen.
  • Omdat de nieuwe berichten direct op jouw dashboard verschijnen, zullen deze niet meer in de activiteitenlijst worden weergegeven.
  • Je kunt een status toevoegen, bijvoorbeeld met informatie over wanneer jouw cliënten reactie kunnen verwachten op hun activiteiten en berichten. Jouw cliënt kan dit ook.

Wil je jouw clienten op de hoogte brengen van de mogelijkheden? Nodig dan jouw cliënten uit voor het programma 'berichtenmodule'. Daarnaast kan het voor cliënten fijn zijn om dit nog even extra in de behandelkamer te benoemen. Bekijk hieronder de video om te zien hoe het verzenden en ontvangen van berichten precies werkt.  

Veranderingen voor cliënten

Voor cliënten is niet alleen het versturen en ontvangen van berichten anders, maar ook het persoonlijke dashboard. Ben je uitgenodigd door je behandelaar en wil je meer weten over hoe het precies werkt? Log dan in en bekijk de introductievideo in jouw account waarin uitleg wordt gegeven over hoe het vernieuwde dashboard precies werkt.  

Met vragen kun je contact opnemen met onze helpdesk via het nummer: 020 771 2848 of via: info@therapieland.nl. Valt je iets op of zie je verbeterpunten? Gebruik dan de blauwe helpdesk knop links in het beeldscherm in jouw account!