Terug

De beste blended care

Therapieland onderscheidt zich van andere e-Healthaanbieders, omdat wij onze modules zelf ontwikkelen vanuit de behoeften van de cliënt. Daarom heeft ons platform ook een moderne, sociale media-achtige look-and-feel, waardoor Therapieland zeer toegankelijk en prettig is om mee te werken. Ook werken wij niet met lange ‘saaie’ lappen tekst, maar juist met inspirerende video’s, animaties, creatieve opdrachten en videotherapeuten. Wat ons bovendien uniek maakt is dat de cliënt op een gemakkelijke manier zijn omgeving kan betrekken bij zijn behandelingen, zoals partner, familie of vrienden. Zij krijgen handvatten hoe om te gaan met de problematiek van de cliënt. Dit krijgt u nergens anders!

 

Onze modules bevatten inspirerende video’s en animaties en zijn speciaal ontwikkeld om de cliënt op een prettige manier te ondersteunen. De cliënt raakt gemotiveerd door onze modules en dat leidt tot hoge therapietrouw! Ook kan de sociale omgeving van de cliënt betrokken worden in de modules, zoals de partner, familie en vrienden. Zij krijgen handvatten hoe om te gaan met de problematiek van de cliënt. Als behandelaar kunt u de voortgang van uw cliënt in Therapieland monitoren en zo nodig bijsturen. En dit alles via simpele, overzichtelijke en veilige modules. Met Therapieland haalt u de beste e-Health van Nederland in huis!

Meer over ons   Direct beginnen

38.583

Actieve
gebruikers

40

Innovatieve
e-Healthmodules

76

Therapietrouw

8.1

Gebruikers
waardering

Vanuit de cliënt

Therapieland gelooft heilig in e-Healthmodules die vanuit de behoeften van de cliënt zijn gemaakt. Dit is ook de reden dat er gekozen is voor een moderne, sociale media-achtige look and feel, waardoor Therapieland prettig en intuïtief werkt.

Animaties

Sociale omgeving

Naast het team van professionele behandelaren, kan ook het sociale netwerk van de cliënt worden benaderd. Deze benadering zorgt ervoor dat direct betrokkenen, zoals een partner of vriend(in), de geschikte informatie krijgen aangeboden om met de desbetreffende problematiek van de cliënt te leren omgaan.

Verschillende videotherapeuten

Inspirerend

De programma’s van therapieland zijn inspirerende en relatief korte programma’s met video’s, animaties en creatieve opdrachten dus geen ‘saaie’, protocollen die demotiverend zijn voor de cliënt. Uit ervaring is namelijk gebleken dat geschreven, lange protocollen niet stimulerend zijn.

Groepen

 

Direct aan de slag of eerst proberen?

Bent u nieuwsgierig geworden en benieuwd wat Therapieland voor u kan betekenen of heeft u misschien nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of sluit een gratis proefabonnement af waarmee u een maand lang gebruik kunt maken van alle diensten van Therapieland. Wij helpen u graag met het implementeren van Therapieland in uw behandelpraktijk!

Direct beginnen*1e maand gratis, volledige toegang
020 - 771 2848