afbeelding

Onze visie

Wij willen kennis uit het veld op een simpele, laagdrempelige en inspirerende manier bij de cliënt brengen, zodat hij of zij de handvatten heeft om mentaal fit en vitaal te worden waarbij eigen regie wordt gestimuleerd. IT-interventies, zoals online programma's, Virtual Reality en apps, zijn hierbij ondersteunend.

Wij committeren ons aan het gebruik van ons product en onze diensten. We ontwikkelen vanuit de behoeften van de gebruiker. Daarom heeft ons platform een moderne, social media-achtige look-and-feel, waardoor het toegankelijk én leuk is om mee aan de slag te gaan, onafhankelijk van tijd en plaats. Ook helpen wij met de implementatie van e-Health, zodat het goed gebruikt kan worden.

Daarnaast geloven wij is de kracht van het netwerk. Wij organiseren mensen rondom mensen om ze te helpen. Zo kunnen cliënten hun sociale omgeving uitnodigen en kunnen zorgprofessionals worden gekoppeld. Ook geloven we dat we samen verder komen als we onze kennis en ervaringen delen. Zo kunnen we de zorg verbeteren: de kosten van de zorg verlagen, de druk voor zorgpersoneel verlagen, wachtlijsten verminderen en voorkomen dat mensen langdurige zorg nodig hebben.