Terug

Over Therapieland

Wij, een hecht team van psychologen, hebben het platform Therapieland ontwikkeld. Wij maken, samen met onze cliënten en andere psychologen uit het veld, de meest innovatieve online blended care van Nederland. Uit ervaring weten wij waarom e-health goed werkt en hebben deze kennis verwerkt in onze evidence based modules. Wij ontwikkelen onze modules met hartstocht en plezier. Door onze krachten te bundelen met eindgebruikers, maken wij succesvolle modules die behandelaren werkelijk helpen om hun behandelingen te ondersteunen. Dagelijks maken er nu al honderden behandelaren gebruik van Therapieland, waarvan duizenden cliënten de vruchten plukken. Therapieland behoort daarmee tot één van de grootste e-health leveranciers van Nederland. 

 

Bij Therapieland werken? 

  We zijn altijd op zoek naar ondernemende en innovatieve personen die ons team komen versterken!
  Er staan momenteel 3 inspirerende vacatures open! Klik hier om de vacatures te bekijken! 
 

 

Team Therapieland

Bij Therapieland werken enkel opgeleide psychologen; van trainer tot de directeur aan toe. Wij weten dus écht waar we het over hebben en staan 100% achter onze modules. Juist, omdat we allemaal psycholoog zijn, hebben wij vol vertrouwen dat onze modules bieden wat cliënten nodig hebben. En dat is dan ook meteen onze missie: cliënten handvatten bieden waar zij ook daadwerkelijk mee uit de voeten kunnen. Geen gladde verkooppraatjes: wij geloven volkomen in onze modules. 

 

Jarno Meijer | Directeur | 06-55857902 | jarno@therapieland.nl

Tijdens mijn studie (Research Master Social- and Organizational Psychology) heb ik mij verdiept in motivatietheorieën en e-health. Vanaf 2012 ben ik als directeur van Therapieland verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering. Mijn doel is om via innovatieve ideeën kwalitatieve zorg dichtbij gebruikers te organiseren, waarbij de behoeften van gebruikers centraal staan. 

 

 

 

Marike de Haan | Creatief Directeur | 06 - 55857903 | marike@therapieland.nl

In deze functie ben ik verantwoordelijk voor de (door)ontwikkeling van ons online platform, wat inhoudt dat ik me voornamelijk bezig houd met het bedenken van nieuwe functionaliteiten, uitwerken hoe deze en bestaande functionaliteiten het beste zouden kunnen werken en er zorg voor draag dat onze ICT-ers ook daadwerkelijk bouwen wat wij én onze klanten daarbij in gedachten hebben. 

 

 

Content Development & Research

Marloes van Overstraten Kruijsse | Manager Content Development | 06-15488704 | marloes@therapieland

Ik heb de master Klinische en Gezondheidspsychologie afgerond. Na mijn studie ben ik direct als behandelend psycholoog aan de slag gegaan. Bij Therapieland zit ik in het ontwikkelteam. Dit team is verantwoordelijk voor alle nieuwe programma’s, maar ook voor het verbeteren van de oude programma’s. Sinds kort werk ik volledig bij Therapieland, zodat ik mij volledig op de ontwikkeling van de mooiste en beste e-Healthprogramma’s kan richten!  

 

 

Gerjanne Strating | Content Developer & Trainer | 020-7712848 | gerjanne@therapieland.nl

Tijdens mijn studie Toegepaste Psychologie ben ik bij Therapieland terecht gekomen en zodoende ben ik hier alweer drie jaar werkzaam. Bij Therapieland werk ik in het ontwikkelteam, daarnaast houd ik me bezig met de helpdesk en spring ik af en toe in bij een training. Met het ontwikkelteam zijn we verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van e-Healthprogramma’s.

 

 

 

Shyvana de Hoog | Junior Content Developer | 020-7712848 | shyvana@therapieland.nl

Ik ben studente Toegepaste Psychologie aan de Hogeschool Leiden. De eerste stappen van mijn loopbaan worden gezet en Therapieland is daar een groot onderdeel van. Met veel plezier ontdek ik de wereld van de online Psychologie bij Therapieland. Ik ondersteun het jonge enthousiaste team in de ontwikkeling van de programma's en help mensen met het ontdekken van hun Therapieland-account.

 

 

Lara Solms | Junior Researcher | 020-7712848

Ik ben na het afronden van de bacheloropleiding Psychologie in Bonn gestart met de Onderzoeksmaster Sociale en Gezondheidspsychologie aan de Universiteit van Utrecht. Naast mijn afstudeerproject mindfulness en creativiteit werk ik als junior onderzoeker bij Therapieland. Ik houd me vooral bezig met de kwantitatieve analyse van de effectiviteit van Therapieland en het implementeren van onderzoek in e-Healthtoepassingen.

 

 

Nikkie Hegnauer | Editor | 020-7712848

Ik zit in de afrondende fase van mijn master Neerlandistiek en volg daar de track Moderne Letterkunde. Naast mijn studie werk ik één dag in de week bij Therapieland als de editor van de programma’s en alle andere teksten die naar buiten gaan. Dat houdt in dat ik de teksten nakijk op taal en spelling en zorg dat de teksten makkelijk leesbaar zijn.

 

 

 

Suzanne van Schaik | Stagiaire | 020-7712848

Ik ben derdejaars student Toegepaste Psychologie aan de Hogeschool van Amsterdam en doe de afstudeerrichting Onderwijs & Ontwikkeling. Sinds november loop ik stage bij Therapieland. Ik zet me vooral in bij het ontwikkelteam en richt mij het meest en het liefst op de jongere doelgroep. Dit betekent dat ik help bij het ontwikkelen van de eHealth modules en me vooral richt op de programma’s voor kinderen en jongeren.

 

 

Accountmanagement & Training

Sylvia de Graaf | Accountmanager | 06-50241855 | sylvia@therapieland.nl

In 2012 ben ik afgestudeerd als Kinder- en Jeugdpsycholoog aan Universiteit Leiden. Vervolgens heb ik vier jaar met kinderen, jongeren en hun ouders als behandelend psycholoog gewerkt. Vanuit mijn opgedane kennis en behandelervaring denk ik met behandelaren, praktijken en instellingen mee over hoe e-Health ingezet en succesvol geïmplementeerd kan worden. Ik zie het als een uitdaging om behandelaren hiervoor enthousiast te maken. 

 

 

Anique Bervoets | Trainer (Coördinator) & Accountmanager | 06-50241866 | anique@therapieland.nl

Ik heb mijn master Klinische en Gezondheidspsychologie afgerond aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Ik heb gemerkt dat ik het erg leuk vind om in een dynamische omgeving te werken en het allerbelangrijkste om anderen verder te helpen. Dit kan ik perfect kwijt in mijn functie binnen Therapieland, waarbij ik het leuk vind om therapeuten te trainen en te zorgen dat de implementatie goed verloopt, zodat zij enthousiast aan de slag kunnen met Therapieland.

 

Ruby Smits | Trainer & Accountmanager | 0650290934 | ruby@therapieland.nl

Tijdens mijn master Klinische Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam merkte ik dat ik mij graag bezig hield met nieuwe, innovatieve ideeën binnen de 'klassieke' psychologie. Bij Therapieland verzorg ik trainingen aan behandelaren. Op deze manier hoop ik mijn enthousiasme over te brengen en te laten zien hoe nieuwe ontwikkelingen de zorgverleners echt kan ondersteunen en beter maken. Daarnaast onderhoud ik het klantencontact en zorg er voor dat behandelaren ook na de trainingen met alle vragen of moeilijkheden bij mij terecht kunnen. 

 

 

Helpdesk & Support

Marjoleine | Support | 020-7712848

Ik ben afgestudeerd Toegepast Psycholoog. Na mijn studie ben ik wezen reizen waar ik een tijd geleden van ben teruggekomen. In september ben ik begonnen bij Therapieland waar ik mede verantwoordelijk ben voor de support en ontwikkeling. Mijn taken bestaan uit het ontwikkelen en vormgeven van evidence-based online modules. Het beantwoorden van vragen van cliënten en therapeuten en het doen van kleinschalig onderzoek naar nieuwe ontwikkelingen in de zorg en techniek.    

 

 

Waarom Therapieland? 

Therapieland onderscheidt zich van andere e- health aanbieders, omdat wij onze modules ontwikkelen vanuit de behoeften van de cliënt. Daarom heeft ons platform ook een moderne, sociale media-achtige look-and-feel, waardoor Therapieland zeer toegankelijk en prettig is om mee te werken. Ook werken wij niet met lange ‘saaie’ lappen tekst, maar juist met inspirerende video’s, animaties, creatieve opdrachten en videotherapeuten. Wat ons bovendien uniek maakt is dat de cliënt op een gemakkelijke manier zijn omgeving kan betrekken bij zijn behandelingen, zoals partner, familie of vrienden. Zij krijgen handvatten hoe om te gaan met de problematiek van de cliënt. Dit krijgt u nergens anders!

meer over onze e-health   Direct beginnen