Terug

Ben jij een congresbezoeker van 'Persoonlijke Psychiatrie - Terug naar de Essentie'? Dan ontvang jij een korting van 10% op de aanschaf van Therapieland! In plaats van €29,95 per maand, betaal je nu €26,95 per maand!Wat krijg je hiervoor terug?
 

Lees hier meer over e-Health binnen de Specialistische GGZ.


Therapieland in de Specialistische GGZ

Therapieland is de meest innovatieve e-Health aanbieder voor de GGZ. Net als in de Persoonlijke Psychiatrie, staat bij Therapieland de cliënt centraal. Ons platform is ontwikkeld vanuit de behoeften van de cliënt, wat ten goede komt aan de therapietrouw. We ontwikkelen modules die jou en je cliënten ondersteunen bij de behandelingen, zodat je beter met je cliënt in gesprek kunt gaan. In Therapieland krijgt de cliënt onder andere psycho-educatie en opdrachten aangeboden en kunnen er veilig berichten worden uitgewisseld. Hierbij kun je op simpele wijze jouw cliënten volgen. Samen met het veld ontwikkelen en doorontwikkelen wij onze modules en functionaliteiten. 

Binnen de SGGZ help jij cliënten met complexe psychische problematiek. Het is daarom belangrijk om zorg op maat te bieden, zodat cliënten optimaal geholpen kunnen worden. Therapieland draagt daar aan bij doordat onze e-Health specifieke informatie levert en opdrachten en methoden klaarzet zodat cliënten tussen de behandelgesprekken door op een zelfgekozen tijd, plaats en in hun eigen tempo zelf kunnen werken aan hun klachten. 

 


Voordelen

De frisse en inspirerende omgeving van Therapieland maakt het mogelijk voor de behandelaar om efficiënt en laagdrempelig (tussen de face-to-face behandelingen door) de cliënt te ondersteunen. Door de inzet van e-Health in het behandeltraject zijn cliënten beter voorbereid op gesprekken, wordt hun zelfredzaamheid vergroot en worden zij medeverantwoordelijk voor ‘hun’ behandeltraject. Hierdoor stijgt de kwaliteit van het behandeltraject en de productiviteit van de behandelaar. Daarnaast biedt de inzet van Therapieland ook diverse voordelen bij de zorginkoop (opslag van 2-3% en declarabele minuten schrijven) en bij enkele gemeentes.

 

 

Wist je dat je - afhankelijk van de zorgverzekeraar - bij de zorginkoop gemiddeld 2-3% opslag krijgt? Op deze manier verdien je de kosten die verbonden zijn aan de inzet van e-Health gemakkelijk terug.

 

Hoge Therapietrouw

Wij vinden dat e-Health inspirerend, laagdrempelig en gebruiksvriendelijk moet zijn. We onderscheiden ons dan ook door onze e-Health te ontwikkelen vanuit de behoeften van de cliënt. Zo werken wij met inspirerende video’s en animaties en niet met lange lappen tekst. Daarnaast vinden wij dat het sociale netwerk geactiveerd moet kunnen worden, zodat ook de partner of een familielid van een cliënt informatie en handvatten krijgt met betrekking tot de klachten van de cliënt. Tenslotte committeren wij ons aan het gebruik van ons platform. We zorgen voor goede trainingen en zoeken samen naar de beste manier om e-Health effectief in te zetten. 
 


 

Waarom Therapieland?

   

Meer informatie? Neem contact op met Sylvia de Graaf, via sylvia@therapieland.nl, of Eline Eelkema, via eline@therapieland.nl.