Als professional kun je gebruik maken van Therapieland, koppel je patienten, werknemers of hun sociale omgeving aan je account en monitor hun voortgang. Maak een virtuele groep aan en deel samen documenten, video's, conversaties en links .

Vraag een account aan

Inspirerende & Betrouwbare Social e-Health

Therapieland vindt het belangrijk om programma’s te ontwikkelen vanuit de behoeften van de cliënt en niet vanuit de behoeften van instellingen. Het online zetten van protocollen, bestaande uit veel tekst, is niet motiverend voor de cliënt. De programma’s van Therapieland zijn dus geen ‘saaie’ protocollen maar juist inspirerende programma’s met video’s, animaties en creatieve opdrachten. 

Alle programma’s van Therapieland zijn gebaseerd op evidence based methodes. Voor Therapieland is het een uitdaging om deze kennis op de beste manier aan te bieden. Cliënten kunnen bijvoorbeeld zelf een videotherapeut kiezen. Ook is er de mogelijkheid om de sociale omgeving van een cliënt te betrekken bij de behandeling. Denk hierbij aan de partner, een familielid of een goede vriend(in) die tips krijgt hoe om te gaan met de klachten van de cliënt. 

Aanmelden

Akke Tiemersma (GZ psycholoog)

Therapieland is heel laagdrempelig in te zetten en mijn clienten zijn heel enthousiast! Tussen de behandelingen door gaan ze zelf aan de slag met de psycho-educatie en de oefeningen. 

Het voordeel voor mij is dat ik meer tijd over om te doen waar het voor mij echt om draait: contact maken en in gesprek gaan.

Hoe werkt Therapieland?

1) Nodig de cliënt uit 

2) Zet de programma's klaar

3) Start de blended care

4) Monitor voortgang

 

Voordelen

De inzet van Therapieland biedt diverse voordelen. Allereerst voldoet u met Therapieland aan de e-Healtheisen van de zorgverzekeraars.

Maar belangrijker, uw cliënten zullen tussen de face-to-face gesprekken aan de slag gaan met de psycho-educatie, vragenlijsten, opdrachten en oefeningen van Therapieland. Hierdoor kunt u zich beter focussen op waar het om gaat, zodat de kwaliteit van de behandeling verhoogd wordt.

Daarnaast biedt u uw cliënten een frisse, interactieve omgeving, die makkelijk in het gebruik is. ‚Äč Cliënten behouden zonder tijdslimiet toegang tot hun programma.

Naast de kwaliteit stijgt ook uw productiviteit en liggen er ook financiele kansen. Zo kan men de de GBGGZ behandeltijd winnen door de inzet van programma's en in de SGGZ zijn de handelingen in Therapieland declarabel.

Aanmelden

Irma van Steijn (GZ psycholoog )

Naast de kwaliteit van mijn behandeltrajecten is ook mijn productiviteit gestegen. Door Therapieland goed te integreren in mijn behandelroutine zet ik e-Health gericht en efficient in. 

Op deze manier is de inzet van Therapieland ook financieel voordelig voor onze praktijk. 

Programma's en Functionaliteiten

Adolescenten & Volwassenen

-   ADHD    

-  Alcohol onder controle  

-   Angst & Paniek

-  Somberheid

 -  Bye Bye Bad Habits

-  Dagstructuur

 -  Depressie  CGT

-  Depressie IPT 

-  Cognitief gedragschema

-  Mindfulness

-  Overspanning & Burn-out

-  Rouw  

-  Slaap lekker  

-  StressLes

-  Opkomen voor jezelf    

-  Omgaan met emoties

-  Angst voor de tandarts

-  Eenzaamheid 

-  Zelf-compassie  

 

Kinder & Jeugd

- Angst voor de tandarts 

- Angst bij kinderen

- Cognitief gedragschema Kinderen     

-  Mindfulness voor Jongeren

-  Oplossingsgegericht Opvoeden    

-  Ouders & AD(H)D

-  Somberheid voor jongeren

   

     

 

Aanmelden

Per Behandelaar (per maand)

Berichtenmodele  (Gratis)

- Beveiligd berichten versturen

- Beveiligd bestanden en documenten delen

- Beveiligd groepen aanmaken

 

Therapieland Totaal

- Toegang voor onbeperkt aantal cliënten

- Toegang tot alle programma’s

- Toegang tot alle functionaliteiten

-  Training & Support

Inzage dossier  |  Vragenlijsten  |  Opdrachten & Zelfobservaties  |  Dagboek  |  Lotgenoten contact | Sociale omgeving betrekken  | Beveiligd beeldbellen

Enkele Samenwerkingspartners

            

            

         

         

 

Aanmelden

Jarno Meijer (Directeur)

Samen met zo’n 500 huisartspraktijken en 600 vrijgevestigde psychologen en GGZ instellingen over heel Nederland werkt Therapieland hard om ervoor te zorgen dat e-health goed geïntegreerd wordt in de GGZ. We doen veel onderzoek naar de toepassingen die we ontwikkelen. Uit de enquetes blijkt dat men zeer tevreden is over wat Therapieland oplevert en biedt!

Welk cijfer geeft men Therapieland?

Professionals   7,6

Clienten              8,3

Ziekteverzuim

Binnen veel bedrijven en sectoren is er een onnodig hoog ziekteverzuim. De oorzaak kan liggen in flinke stress, hoge werkdruk of een negatieve werksfeer. Daarbij komt dat uitval van medewerkers kostbaar is en ten koste gaat van de efficiëntie en productiviteit binnen uw bedrijf.

Door de gezondheidstoestand van uw medewerkers goed in kaart te brengen kunt u als organisatie hoge verzuim gerelateerde kosten besparen. Wilt u weten hoeveel u hierop kunt besparen als bedrijf? Therapieland helpt u hier graag bij.

Zo werkt Therapieland

Therapieland vindt het belangrijk de omgeving te betrekken bij het behandeling. Hierbij valt naast een zorgprofessional te denken aan de partner, een familielid of goede vriend(in). De omgeving krijgt in het programma tips hoe om te gaan met de klachten van de gebruiker. Therapieland kiest voor deze omgevingsgerichte aanpak, omdat hiermee gezamenlijk aan de vitaliteit van de gebruiker wordt gewerkt.

Alle behandelingen zijn met veel zorg samengesteld door een team van specialisten bestaande uit psychologen, psychiaters en artsen. Therapieland is direct inzetbaar voor uw organisatie zodat uw werknemers snel geholpen kunnen worden.

Aanmelden

Jarno Meijer (Directeur)

Wilt u weten hoeveel uw bedrijf kunt besparen op verzuim gerelateerde kosten? Therapieland helpt u hier graag bij. Neem telefonisch of via de mail contact met ons.

 

Uw voordelen

Samenwerking met Therapieland biedt u veel voordelen. Wij hebben ze hieronder voor u op een rij gezet:

 • Therapieland biedt ‘e-Health op maat’. Wij willen daadwerkelijk de e-Health leveren die u als bedrijf nodig heeft. Daarom werken wij met korte lijnen en directe communicatie.
   
 • Therapieland is ontwikkeld in nauwe samenwerking met diverse zorginstellingen en zorgprofessionals en heeft als doel zo goed mogelijke ondersteuning en behandelmogelijkheden te bieden.
   
 • Therapieland biedt met de mogelijkheid tot het betrekken van de sociale omgeving en andere zorgprofessionals bij het behandeltraject, een uniek e-Health pakket.
   
 • Het gehele e-Healthtraject bij Therapieland is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en effectief bewezen behandelprogramma’s.
   
 • Therapieland blijft continue op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen de GGZ. Daarom zijn alle behandelingen ‘up to date’, inspelend op de veranderingen binnen de GGZ.
   
 • Bij de implementatie van e-Health binnen uw bedrijf wordt u zorgvuldig begeleidt door Therapieland. Bij vragen kunt u altijd telefonisch of e-mail contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.
   
 • Therapieland is zeer gebruiksvriendelijk, u kunt direct aan de slag

Aanmelden

Suzan (Ervaringsdeskundige)

"Ik heb veel aan therapieland. De behandeling is passend op de situatie. Je kan inloggen wanneer je wil en ook is het prettig om via mail in contact te staan met de psycholoog. Ze geeft snel een reactie waarmee je dan weer verder kan. Ook de oefeningen en vragenlijsten kun je doen wanneer het jou uitkomt. Zijn er oefeningen waarvan je denkt wat moet ik ermee... nou dan sla je die gewoon over en ga je verder met een ander onderdeel. Ik heb nu inmiddels alle onderdelen afgerond maar als het even wat minder gaat kan ik zo vaak op de site terugkomen als ik wil.

Ik heb deze online begeleiding als zeer prettig ervaren. Ik kan het iedereen aanbevelen."

Samenwerking

     

     

  

 

Aanmelden

Marike de Haan (Creatief Directeur)

Door de gezondheidstoestand van uw medewerkers goed in kaart te brengen kunt u als organisatie hoge verzuim gerelateerde kosten besparen. Wilt u weten hoeveel u hierop kunt besparen als bedrijf?  Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wil je Therapieland uitproberen?

Aan de slag