Therapieland voor GGZ-praktijken Creëer meer diepgang met je cliënten

Blended care van Therapieland

Wij vinden dat e-Health inspirerend, laagdrempelig en gebruiksvriendelijk moet zijn. We onderscheiden ons dan ook door onze e-Health te ontwikkelen vanuit de behoeften van de cliënt. Zo heeft ons platform een social media-achtige look-and-feel en werken we met video’s en animaties en niet met lange lappen tekst. Het resultaat? Hoge therapietrouw! Cliënten geven Therapieland gemiddeld een 8,0. Benieuwd naar de ervaringen van cliënten? Lees hier verder.

Voor jou als behandelaar levert de inzet van Therapieland een hogere effectiviteit en efficiëntie op. Zo blijkt uit onderzoek dat 76% van de behandelaren aangeeft dat de inzet van Therapieland bijdraagt aan klachtafname bij cliënten. Daarnaast geeft 82% van de behandelaren aan dat Therapieland bijdraagt aan de verhoging van de eigen regie van hun cliënten. Clienten zelf zien in 86% van de gevallen een klachtafname bij zichzelf. Meer lezen over onderzoek? Lees hier verder.

Wanneer je aan de slag gaat, bieden wij een volledig implementatietraject met goede trainingen en support. Ieder kwartaal ontvang je een gebruikersrapportage met persoonlijke feedback. Samen met jou zoeken we naar de beste manier om e-Health in jouw praktijk in te zetten!

Gemiddeld beoordeeld met een 8,7
93%
Postief effect
8,9
Kwaliteit programma’s
8,1
Gebruiksvriendelijkheid

Tarieven

De kosten van het basispakket, inclusief de vijf programma’s die je zelf kiest, bedragen €31,50 per behandelaar per maand (excl. btw). Voor dit bedrag kun je als behandelaar onbeperkt cliënten uitnodigen. De eerste maand is gratis en daarna sluit je een jaarlicentie af die uiteraard niet automatisch wordt verlengd. Sluit je een licentie af voor twee jaar, dan ontvang je 5% korting! Wil je nog een extra programma? Dat kan! Deze kun je aanschaffen voor €9,95 per behandelaar per jaar (excl. btw).
1e maand gratis & vrijblijvend
Implementatietraining
Onbeperkt aantal cliënten
Levenslang toegang voor cliënten

Functionaliteiten

Beveiligd* berichten en bestanden delen
Monitor progress
Gebruiksrapportages
Gedeeld dossier
Diverse vragenlijsten
Sociale omgeving betrekken
Agenda & journal
Groepsfunctionaliteit
Extra opties
Beveiligd beeldbellen
ROM
Koppeling EPD
*Over de veiligheid van jouw gegevens hoef je je geen zorgen te maken: Therapieland is ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd, wat betekent dat wij onze informatiebeveiliging volgens de norm waarborgen. Ook zijn wij AVG-proof!

Stappenplan: Aan de slag met e-Health

Maak een proefaccount aan

Je kunt een maand gratis en vrijblijvend Therapieland uitproberen. Maak hiervoor eerst een proefaccount aan door op de oranje knop ‘Start proefaccount’ op de website te klikken. Vervolgens vragen we je enkele gegevens in te vullen zodat er een account wordt aangemaakt en we je kunnen helpen deze te activeren.

Proefaccount activeren

Om je zo goed mogelijk te helpen, nemen we persoonlijk contact met je op om je proefaccount te activeren. Zo kunnen we een pakket met programma’s voor je klaarzetten die voor jou geschikt is en kun jij al je vragen aan ons stellen.

Beeldbeltraining of training op locatie

Als je van start gaat, ontvang je van ons een training op loctie. We geven je uitleg van het platform en de verschillende functionaliteiten en tips en tricks om blended care in jouw praktijk in te zetten, zodat je meteen goed kunt starten met e-Health!

Aan de slag!

Nu je weet hoe het platform werkt en hoe je kunt beginnen met blended care, kun je je eerste patiënt uitnodigen om een programma te volgen!

Een licentie aanvragen

Wanneer de proefmaand ten einde loopt, evalueren we samen hoe het is verlopen. Vervolgens beslis je of je je proefaccount wilt omzetten in een echt account. Wij maken ten slotte een licentie voor je aan. Jij kunt ondertussen gewoon verder gaan met het inzetten van Therapieland!
START PROEFACCOUNT

Ons aanbod

Wij bieden meer dan 80 inspirerende online programma’s. Om je op weg te helpen, hebben we pakketten samengesteld voor de Basis GGZ, de Specialistische GGZ en voor Kind & Jeugd. Dit pakket bestaat uit 20 programma’s. Je maakt een keuze uit een van deze basispakketten en vervolgens kies je zelf nog vijf programma’s uit het gehele aanbod om jouw pakket perfect aan te laten sluiten bij jouw praktijk. Wil je meer programma’s? Geen probleem, deze kun je altijd los aanschaffen! Ook hebben we een Virtual Reality-aanbod. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden voor VR.

Bekijk de basispaketten hiernaast of ga hier naar ons gehele aanbod.

Basispakket Mis je een programma?

Mis je een programma en vind je het leuk om met ons mee te ontwikkelen? Lees hier over de mogelijkheden.