Therapieland voor de huisartsenzorg Lever optimale zorg aan je patiënten

Blended care van Therapieland

Wij vinden dat e-Health inspirerend, laagdrempelig en gebruiksvriendelijk moet zijn. We onderscheiden ons dan ook door onze e-Health te ontwikkelen vanuit de behoeften van de cliënt. Zo heeft ons platform een social media-achtige look-and-feel en werken we veel met video’s en animaties en niet met lange lappen tekst. Het resultaat? Hoge therapietrouw! Patiënten geven Therapieland gemiddeld een 8,0. Benieuwd naar de ervaringen van patiënten? Lees hier verder.

De inzet van Therapieland levert een hogere effectiviteit en efficiëntie op: 88% van de behandelaren ervaart positieve resultaten, waarvan 51% aangeeft dat Therapieland de kwaliteit van het behandeltraject vergroot en 38% minder tijd kwijt is door Therapieland. Zorgaanbieders beoordelen Therapieland gemiddeld met een 8,1. Wil je weten wat professionals over ons zeggen? Bekijk het hier.

Wanneer jouw huisartsenpraktijk aan de slag gaat, bieden wij een volledig en op maat gemaakt implementatietraject met een managementsessie en twee trainingen op locatie. Ieder kwartaal ontvangen jullie een gebruikersrapportage met persoonlijke feedback. Gezamenlijk zoeken we naar de beste manier om e-Health in jullie huisartsenpraktijk in te zetten!

Gemiddeld beoordeeld met een 8,3
91%
Postief effect
8,2
Kwaliteit programma’s
8,4
Gebruiksvriendelijkheid

Tarieven

De kosten van een licentie zijn op basis van de patiëntenpopulatie. Wil je meer weten? Neem contact met ons op via huisarts@therapieland.nl
Implementatietrainingen op locatie
Levenslang toegang voor patiënten
Extra opties
Beveiligd beeldbellen
ROM

Functionaliteiten

Koppeling HIS
Beveiligd* berichten en bestanden delen
Monitor progress
Monitor progress
Kwartaalrapportages
Gedeeld dossier
Diverse vragenlijsten
Sociale omgeving betrekken
Agenda & journal
Groepsfunctionaliteit
*Over de veiligheid van jouw gegevens hoef je je geen zorgen te maken: Therapieland is ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd, wat betekent dat wij onze informatiebeveiliging volgens de norm waarborgen. Ook zijn wij AVG-proof!

Stappenplan: Aan de slag met e-Health

Stap 1: Maak een proefaccount aan

Je kunt een maand gratis en vrijblijvend Therapieland uitproberen. Maak hiervoor eerst een proefaccount aan door op de oranje knop ‘Start proefaccount’ op de website te klikken. Vervolgens vragen we je enkele gegevens in te vullen zodat er een account wordt aangemaakt en we je kunnen helpen deze te activeren.

Stap 2: Proefaccount activeren

Om je zo goed mogelijk te helpen, nemen we persoonlijk contact met je op om je proefaccount te activeren. Zo kunnen we een pakket met programma’s voor je klaarzetten die voor jou geschikt is en kun jij al je vragen aan ons stellen.

Stap 3: Training op locatie

Als je van start gaat, ontvang je van ons een training op loctie. We geven je uitleg van het platform en de verschillende functionaliteiten en tips en tricks om blended care in jouw praktijk in te zetten, zodat je meteen goed kunt starten met e-Health!

Stap 4: Aan de slag!

Nu je weet hoe het platform werkt en hoe je kunt beginnen met blended care, kun je je eerste patiënt uitnodigen om een programma te volgen!

Stap 5: Een licentie aanvragen

Wanneer de proefmaand ten einde loopt, evalueren we samen hoe het is verlopen. Vervolgens beslis je of je je proefaccount wilt omzetten in een echt account. Wij maken ten slotte een licentie voor je aan. Jij kunt ondertussen gewoon verder gaan met het inzetten van Therapieland!
START PROEFACCOUNT

Ons aanbod

Wij bieden meer dan 80 inspirerende online programma’s. Om je op weg te helpen, hebben we een specifiek pakket samengesteld voor de huisartsenzorg.

Bekijk het basispakket hieronder of ga hier naar ons gehele aanbod.

Basispakket Basispakket
Mis je een programma?

Mis je een programma en vind je het leuk om met ons mee te ontwikkelen? Lees hier over de mogelijkheden.

&

Op het gebied van de huisartsenzorg werkt Therapieland samen met Ksyos - een grote digitale zorginstelling die zich richt op de huisartsen, cardiologie, dermatologie, oogheelkunde en pulmonologie. Lees hier meer over Ksyos.