Terug

7 redenen waarom Therapieland de beste e-Health aanbieder is

1. Frisse en vriendelijke omgeving

De online omgeving van Therapieland kenmerkt zich door een zeer hoog gebruikersgemak. Er is veel aandacht besteed aan de balans tussen design en gebruiksvriendelijkheid. Therapieland sluit hiermee naadloos aan op de hoge standaarden die cliënten tegenwoordig online gewend zijn.

2. Innovatieve en inspirerende programma’s

De programma’s waarmee de cliënten gaan werken zijn opgebouwd uit video’s in plaats van platte teksten. Cliënten kiezen zelf door wie ze aangesproken worden in de video’s. Hierdoor zijn de programma’s inspirerender en is de motivatie van cliënten hoger.

3. Betrouwbare en effectieve eHealth

Alle programma’s van Therapieland zijn ontwikkeld door GZ-psychologen, Klinisch psychologen en psychiaters en zijn gebaseerd op bewezen effectieve methoden. Naast de gebruikelijke methoden worden de nieuwste psychologische inzichten in de programma’s verwerkt, zoals onder andere ACT en Positieve Psychologie.

4. Gemaakt voor de cliënt 

In tegenstelling tot andere eHealth omgevingen is Therapieland speci ek ontwikkeld vanuit de cliënt. De inrichting en functionaliteiten leiden tot een hogere therapietrouw. Cliënten zijn eigenaar van hun eigen dossier en hebben zonder tijdlimiet toegang tot de programma’s.

5. Social eHealth

Therapieland heeft als enige aanbieder van eHealth de sociale omgeving van de cliënt opgenomen. Andere zorgverleners en de sociale omgeving van de cliënt kunnen desgewenst worden betrokken bij het behandeltraject.

6. Service en training op locatie

Behandelaars krijgen standaard training en begeleiding in de eigen praktijk, met als doel dat behandelaars zo snel mogelijk zelfstandig aan de slag kunnen met eHealth. Ook na de implementatiefase staat de supportafdeling van Therapieland klaar voor het beantwoorden van eventuele vragen.

7. Lage prijs, hoge kwaliteit

Verbeter de kwaliteit van behandeltrajecten door de inzet van eHealth. Voor een vaste lage prijs levert Therapieland een ongelimiteerd pakket met unieke mogelijkheden en programma’s, die voortdurend worden doorontwikkeld.