E-Health voor jou

Bij Therapieland geloven we in een nieuwe wereld van zorg. Een wereld waarin jij als cliënt de regie hebt over je eigen mentale welzijn en zelf beslist hoe je herstelproces eruit ziet. Waar je zorg altijd en overal tot je beschikking hebt en in je eigen tempo aan je klachten kan werken. Zelfstandig of samen met jouw behandelaar.

Ben je uitgenodigd door je behandelaar? Klik hieronder dan op de keuze om in te loggen en van start of verder te gaan met jouw programma. Wil je zelfstandig aan de slag? Maak dan een keuze uit de programma's die het beste bij jou past.

afbeelding

Wat levert het jou op?

Je zult zien dat je klachten snel zullen verminderen of zelfs voorgoed verdwijnen. Je zult je snel weer fit en vitaal voelen. Indien je er na afronding van een van onze modules achter komt dat je meer hulp nodig hebt, kun je contact zoeken met een zorgprofessional om over je klachten te praten en een eventueel behandeltraject op te stellen. 

afbeelding

Wat maakt ons uniek?

Wij ontwikkelen ons platform vanuit jouw behoeften. Daarom heeft Therapieland een moderne, social media-achtige look-and-feel, waardoor het toegankelijk én leuk is om mee aan de slag te gaan. Wij maken gebruik van video’s, animaties, creatieve opdrachten en Virtual Reality. Binnen Therapieland kun je lid worden van een groep om ervaringen met elkaar te delen. Ook kun je jouw sociale omgeving betrekken, bijvoorbeeld je partner of een vriend of familielid. Zij krijgen uitleg en handvatten hoe om te gaan met jouw klachten. 

afbeelding
NIEUWSGIERIG?
BEKIJK DE ANIMATIE
sluiten

Ervaringsverhalen

Irma van Steijn GZ-psycholoog
‘’

Een heel sterk punt van Therapieland is het kunnen inschakelen van je omgeving in de behandeling. Zo krijgt de cliënt niet het gevoel er alleen voor te staan. Therapieland is een goede gids, juist op momenten dat je het zelf allemaal even niet zo goed meer weet.

Bernard Maarsingh Klinisch psycholoog
‘’

Therapieland is een platform dat ik tijdens de behandeling van een cliënt gebruik. Zo kan ik de behandelinterventies krachtiger inzetten waarbij de omgeving van de cliënt ook wordt betrokken. De cliënt is elke dag kort bezig met de online behandeling, dat versterkt mijn eigen behandeling. 

Therese Jousma POH-GGZ
‘’

Als POH-GGZ zijn de e-Health programma's een ondersteuning van mijn behandeling en breed inzetbaar, het is simpel in gebruik en de informatie is goed. Mijn patiënten hebben thuis de mogelijkheid aan hun problemen te werken en ze weten dat ik goed bereikbaar ben, een positief effect!