Dagstructuur

€ 0 - eenmalig

Over het programma

Je kunt om verschillende redenen behoefte hebben aan meer dagstructuur. Dat kan bijvoorbeeld zijn omdat je veel spanningsklachten ervaart of sombere gevoelens. Door meer structuur aan te brengen in je dag, zul je zien dat je je snel beter gaat voelen.

Voor wie?

Dit programma is bedoeld voor mensen die baat hebben bij meer dagstructuur. Het programma is ook geschikt voor mensen met somberheidsklachten, depressieve klachten of overspanning/burn-outklachten.

Korte inhoud 

Het programma start met uitleg over het belang van structuur aanbrengen om je klachten tegen te gaan. Je houdt gedurende 4 weken een activiteitendagboek bij en registreert daarbij hoeveel plezier je per activiteit ervaart, hoe je stemming was en hoe bekwaam je je hierbij voelde. In de eerste week ga je ook kijken naar wat leuke activiteiten zijn voor jou om in je schema’s te verwerken. Vanaf de tweede week ga je aan de slag met het maken van planningen waarbij we steeds kijken hoe realistisch deze zijn. 

Tijdsindicatie: 4 weken

REGISTREER NU

Wil je aan de slag met dit programma? Registreer je dan eerst om vervolgens met jouw gegevens in te kunnen loggen in Therapieland en het programma te volgen.

De eerste stappen van het programma zijn gratis zodat je kunt zien of het programma bij je past. Daarna volgt de betaalstap. Na betaling kun je het gehele programma volgen. Bovendien heb je de rest van je leven toegang tot het programma!

In samenwerking met