Seksualiteit - basisprogramma

€ 9,95 - eenmalig

Over de inhoud

Seksuologen noemen seks: al het gedrag waar je seksuele opwinding bij ervaart. Dit kan dus van alles zijn en betreft seks met jezelf of met een partner. Seks lijkt soms vanzelfsprekend, maar is het vaak helemaal niet. Dat kun je merken als je hoofd en lichaam niet reageren op de manier zoals je gehoopt of verwacht had. Je wordt bijvoorbeeld helemaal niet opgewonden terwijl je aan het vrijen bent, vrijen doet altijd pijn, je hebt er geen zin meer in of je kunt niet klaarkomen. Door serieus naar je eigen hindernissen of problemen te kijken, kun je onderzoeken hoe seks voor jou plezieriger en bevredigender kan worden.

 
Hoe ziet het programma eruit?

In dit programma krijg je de nodige basisinformatie over seksualiteit, voornamelijk gericht op de bewustwording van patronen en gedrag. Je onderzoekt wat seks voor jou betekent en wat jij belangrijk vindt in seks. Vervolgens ga je bezig met verandering van gedrag en ga je aan de slag met oefeningen.

  • Je krijgt uitleg over seksualiteit
  • Je krijgt tips om een leuker seksleven te krijgen
  • Je gaat oefenen in de praktijk met jouw partner
REGISTREER NU

Wil je aan de slag met dit programma? Registreer je dan eerst om vervolgens met jouw gegevens in te kunnen loggen in Therapieland en het programma te volgen.

De eerste stappen van het programma zijn gratis zodat je kunt zien of het programma bij je past. Daarna volgt de betaalstap. Na betaling kun je het gehele programma volgen. Bovendien heb je de rest van je leven toegang tot het programma!

In samenwerking met