Wat maakt Therapieland uniek?

Therapieland is de meest innovatieve e-Healthaanbieder voor de huisartsenzorg en POH-GGZ, Basis GGZ en Specialistische GGZ, ziekenhuizen, maar ook voor sociale wijkteams en bedrijfsgezondheidszorg. Wij ontwikkelen online programma's die jou en je cliënt ondersteunen bij de behandeling, zodat je beter met je cliënt in gesprek kunt gaan. De cliënt kan op een zelfgekozen tijd, plaats en in zijn eigen tempo werken aan zijn klachten.

In samenwerking met zorgprofessionals uit het veld ontwikkelen en doorontwikkelen wij onze programma's en functionaliteiten. Samen met jou zoeken we naar de beste manier om e-Health ook in jouw praktijk in te zetten!

afbeelding

Wat levert het op?

Door de inzet van e-Health in het behandeltraject wordt de tijd tussen behandelingen effectiever besteed. Cliënten zijn beter voorbereid op gesprekken, hun zelfredzaamheid wordt vergroot en zij worden medeverantwoordelijk voor ‘hun’ behandeltraject. Jij kunt je hierdoor volledig focussen op waar het eigenlijk om gaat: het in gesprek gaan met je cliënt. Hierdoor stijgt zowel de kwaliteit van het behandeltraject als de productiviteit van de behandelaar. Hoge therapietrouw is daarnaast het resultaat van de frisse en inspirerende omgeving van Therapieland. 

afbeelding

Onze e-Health

Wij vinden dat e-Health inspirerend, laagdrempelig en gebruiksvriendelijk moet zijn. We onderscheiden ons dan ook door onze e-Health te ontwikkelen vanuit de behoeften van de cliënt. Zo werken wij met inspirerende video’s en animaties, creatieve opdrachten en Virtual Reality in plaats van lange lappen tekst. Ook kan de cliënt zijn sociale omgeving in Therapieland betrekken. Partner, familie of vrienden krijgen informatie en handvatten met betrekking tot de klachten van de cliënt. Tenslotte committeren wij ons aan het gebruik van ons platform. We zorgen voor goede trainingen en zoeken samen naar de beste manier om e-Health effectief in te zetten. 

afbeelding

Waarom e-Health?

 • Cliënten zijn beter voorbereid op de gesprekken
 • Zelfredzaamheid van de cliënt wordt vergroot
 • Cliënt wordt medeverantwoordelijk voor zijn herstel
 • Meer tijd om echt in gesprek te zijn met je cliënt
 • Voordelen zorginkoop

Waarom Therapieland?

 • Ontwikkeld vanuit de behoefte van de cliënt
 • Hoge therapietrouw door inspirerend en innovatief platform
 • Evidence based modules gemaakt door en met zorgprofessionals
 • Inzet en activatie van de sociale omgeving van de cliënt
 • Goede trainingen en support
 • Stijging kwaliteit en efficiëntie zorgverlening
BENIEUWD NAAR DE VOORDELEN?
BEKIJK DE VIDEO IN 2 MINUTEN

Experts over Therapieland

Irma van Steijn GZ-psycholoog
programma ‘’

Een heel sterk punt van Therapieland is het kunnen inschakelen van je omgeving in de behandeling. Zo krijgt de cliënt niet het gevoel er alleen voor te staan. Therapieland is een goede gids, juist op momenten dat je het zelf allemaal even niet zo goed meer weet.

Bernard Maarsingh Klinisch psycholoog
programma ‘’

Therapieland is een platform dat ik tijdens de behandeling van een cliënt gebruik. Zo kan ik de behandelinterventies krachtiger inzetten waarbij de omgeving van de cliënt ook wordt betrokken. De cliënt is elke dag kort bezig met de online behandeling, dat versterkt mijn eigen behandeling. 

Therese Jousma POH-GGZ
programma ‘’

Als POH-GGZ zijn de e-Health programma's een ondersteuning van mijn behandeling en breed inzetbaar, het is simpel in gebruik en de informatie is goed. Mijn patiënten hebben thuis de mogelijkheid aan hun problemen te werken en ze weten dat ik goed bereikbaar ben, een positief effect!

Nieuws

Een greep uit de tevreden klanten van Therapieland

partner
partner
partner
partner
partner

Direct aan de slag of eerst proberen?

proberen

Ben je benieuwd wat Therapieland voor jou kan betekenen? Heb je nog vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie of sluit een gratis proefabonnement af waarmee je een maand lang gebruik kunt maken van al onze diensten. Wij helpen je graag met het implementeren van Therapieland in jouw praktijk!

start proefaccount 020-7712848