Therapieland voor ziekenhuizen Bied patiënten mentale zorg op maat

Blended care van Therapieland

Wij vinden dat e-Health inspirerend, laagdrempelig en gebruiksvriendelijk moet zijn. We onderscheiden ons dan ook door onze e-Health te ontwikkelen vanuit de behoeften van de patiënt. Zo heeft ons platform een social media-achtige look-and-feel en werken we veel met video’s en animaties en niet met lange lappen tekst. Het resultaat? Hoge therapietrouw! Cliënten geven Therapieland gemiddeld een 8,0. Benieuwd naar de ervaringen van cliënten? Lees hier verder.

De inzet van Therapieland levert een hogere effectiviteit en efficiëntie op: 88% van de behandelaren ervaart positieve resultaten, waarvan 51% aangeeft dat Therapieland de kwaliteit van het behandeltraject vergroot en 38% minder tijd kwijt is door Therapieland. Zorgaanbieders beoordelen Therapieland gemiddeld met een 8,1. Wil je weten wat professionals over ons zeggen? Bekijk het hier.

Wanneer jouw ziekenhuis aan de slag gaat, bieden wij een volledig en op maat gemaakt implementatietraject met een managementsessie en twee trainingen op locatie voor alle behandelaren. Ieder kwartaal ontvangen jullie een gebruikersrapportage met persoonlijke feedback. Gezamenlijk zoeken we naar de beste manier om e-Health in jullie ziekenhuis in te zetten!

Gemiddeld beoordeeld met een 8,3
92%
Postief effect
8,3
Kwaliteit programma’s
8,4
Gebruiksvriendelijkheid

Tarieven

De kosten van het basispakket, inclusief de vijf programma’s die je zelf kiest, bedragen normaliter €31,50 per behandelaar per maand (excl. btw). Voor dit bedrag kunnen onbeperkt patiënten worden uitgenodigd. Wij zullen voor jouw ziekenhuis een op maat gemaakt voorstel maken met een passende staffelkorting.
Managementsessie
Implementatietrainingen op locatie
Onbeperkt aantal cliënten
Levenslang toegang voor cliënten
Extra opties
Personaliseren van het systeem voor de instelling
Beveiligd beeldbellen
ROM
Koppeling EPD

Functionaliteiten

Beveiligd* berichten en bestanden delen
Monitor progress
Kwartaalrapportages
Gedeeld dossier
Diverse vragenlijsten
Sociale omgeving betrekken
Agenda & journal
Groepsfunctionaliteit
*Over de veiligheid van jouw gegevens hoef je je geen zorgen te maken: Therapieland is ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd, wat betekent dat wij onze informatiebeveiliging volgens de norm waarborgen. Ook zijn wij AVG-proof!

Stappenplan: Aan de slag met e-Health

Stap 1: Vraag informatie aan

Je kunt je aanmelden voor een proefaccount via de oranje knop ‘Start proefaccount’, waarna wij contact met je opnemen om deze te activeren en om je meer informatie toe te sturen over Therapieland. Ook kun je rechtstreeks contact opnemen met Sylvia de Graaf via sylvia@therapieland.nl of 06-50241855

Stap 2: Een kennismaking op locatie

We komen graag langs om kennis met elkaar te maken en om gezamenlijk de mogelijkheden voor het implementeren van e-Health in jullie ziekenhuis te onderzoeken. Samen inventariseren we hoe Therapieland het beste kan aansluiten bij de wensen, doelen en visie van jullie ziekenhuis.

Stap 3: Proefperiode

Na de kennismaking en het uitwisselen van elkaars ideeën, start een proefperiode waarin jullie de mogelijkheden kunnen gaan verkennen en Therapieland uit kunnen proberen. Daarna evalueren we gezamenlijk over jullie ervaringen en eerste indrukken, en bespreken we hoe Therapieland op de meest effectieve en efficiënte manier in jullie ziekenhuis past en geïmplementeerd kan worden.

Stap 4: Voorstel op maat

Op basis van de wensen en de behoeften zal er een voorstel op maat worden gemaakt. In deze fase zetten we de laatste puntjes op de i.

Stap 5: Managementsessie

Het implementatietraject wordt gestart met een managementsessie. Hierbij wordt met het ziekenhuis nagedacht over de visie, het beleid omtrent e-Health, hoe e-Health geïmplementeerd gaat worden en wat de doelen zijn ten aanzien van e-Health. In deze managementsessie wordt ook bepaald wie de coördinator binnen het ziekenhuis wordt en intern het project gaat coördineren. Naar aanleiding van deze managementsessie wordt een implementatieplan opgesteld.

Stap 6: Eerste implementatietraining behandelaren

Na de managementsessie vindt de eerste implementatietraining met alle behandelaren plaats. Zij krijgen praktische uitleg over het platform en tips & tricks over het inzetten van e-Health in de behandelkamer. Na de training hebben zij de handvatten om aan de slag te gaan en de eerste patiënten uit te nodigen.

Stap 7: Tweede implementatietraining behandelaren

Na vier tot acht weken na de eerste training vindt de tweede implementatietraining met de behandelaren plaats. Deze tweede training zal inspelen op de opgedane ervaring van de eerste weken, hierin zal casuïstiek besproken worden en wordt er dieper ingegaan op het online behandelen en het leveren van blended care.

Stap 8: Aan de slag en evaluatie

Nu heeft het hele ziekenhuis handvatten ontvangen om verder aan de slag te gaan met e-Health! Elk kwartaal zullen we jullie een gebruikersoverzicht toesturen en het gebruik evalueren. Daarnaast is het mogelijk om op locatie (kosteloos) een evaluatietraining te organiseren, waarbij we gezamenlijk evalueren en kijken waar eventueel extra ondersteuning nodig is.

START PROEFACCOUNT

Ons aanbod

Wij bieden meer dan 80 inspirerende online programma’s. We hebben een specifiek pakket samengesteld voor de ziekenhuiszorg. Dit pakket bestaat uit 20 programma’s, met daarnaast nog een vrije keuze van vijf programma’s uit ons overige aanbod. Ook hebben we een Virtual Reality-aanbod. We denken graag met jullie mee in jullie wensen met betrekking tot de samenstelling van het pakket.

Bekijk de basispaketten hiernaast of ga hier naar ons gehele aanbod.

Basispakket Mis je een programma?

Mis je een programma en vind je het leuk om met ons mee te ontwikkelen? Lees hier over de mogelijkheden.