Balans

€ 29.95 - eenmalig

Over de inhoud

Vind je het lastig om balans te creëren tussen bijvoorbeeld je werk en je privé? Heb je last van stressklachten en zou je wat meer in balans willen zijn? In dit programma ga je hiermee aan de slag. Je onderzoekt welke waarden je belangrijk vindt en hoe je je leven zou willen leiden. Aan de hand van doelen ga je hier aan werken.

Hoe ziet het programma eruit?

In dit programma krijg je uitleg over (on)balans, stress en welzijn. Je stelt doelen op die we gedurende het programma zullen bijhouden. Vervolgens sta je stil bij de waarden die jij belangrijk vindt en bedenk je hoe jij je leven zou willen leiden. Daarnaast breng je je huidige situatie in kaart. We staan stil bij de realiteit en bekijken waar je wel of geen invloed op hebt en welke rol jouw mindset hierin speelt. Ook onderzoek je wat je kunt doen om je balans te herstellen door middel van ontspanning, time-management, grenzen stellen en gezond leven. 

  • Je krijgt uitleg over balans
  • Je leert wat jouw mindset kan betekenen voor jouw balans
  • Je onderzoekt hoe je jouw balans kunt herstellen
REGISTREER NU

Wil je aan de slag met dit programma? Registreer je dan eerst om vervolgens met jouw gegevens in te kunnen loggen in Therapieland en het programma te volgen.

De eerste stappen van het programma zijn gratis zodat je kunt zien of het programma bij je past. Daarna volgt de betaalstap. Na betaling kun je het gehele programma volgen. Bovendien heb je de rest van je leven toegang tot het programma!

In samenwerking met