Activatie

€ 29.95 - eenmalig

Over de inhoud

Als je regelmatig het gevoel hebt dat je geen puf meer hebt of je voelt je vaak somber, is je eerste reactie meestal om rust te nemen en minder te gaan doen. Het lijkt misschien prettig en verstandig om minder actief te zijn, maar er zitten veel nadelen aan. Je kunt tegen dingen gaan opzien omdat je ze lang hebt uitgesteld, of je trekt je terug waardoor je je vrienden niet meer vaak ziet en je je eenzamer voelt. Zo haal je geen plezier en voldoening meer uit dingen die je anders wel gedaan zou hebben. In dit programma leer je hoe je dit wel weer kunt door het verbeteren van je dagstructuur.

Hoe ziet het programma eruit?

In dit programma ga je bezig met jouw dagstructuur. In een activiteitendagboek ga je bijhouden wat je gedaan hebt en hoeveel voldoening je daaruit hebt gehaald. Aan het einde van een week is het belangrijk om terug te kijken naar welke activiteiten je plezier en een gevoel van bekwaamheid hebben gegeven en hoe dat je stemming heeft beïnvloed.

  • Je leert een energiegevende dagplanning te maken
  • Je verhoogt je lichamelijke, sociale en emotionele energieniveau
  • Je leert je energievoorraad slimmer beheren
  • Je kunt op de groepspagina in contact komen met lotgenoten
REGISTREER NU

Wil je aan de slag met dit programma? Registreer je dan eerst om vervolgens met jouw gegevens in te kunnen loggen in Therapieland en het programma te volgen.

De eerste stappen van het programma zijn gratis zodat je kunt zien of het programma bij je past. Daarna volgt de betaalstap. Na betaling kun je het gehele programma volgen. Bovendien heb je de rest van je leven toegang tot het programma!

In samenwerking met